Ons Team

Advocatenkantoor Saelen, Heist Op den Berg

Inne SAELEN - Advocaat-Curator

Ik ben al meer dan 24 jaar advocaat en startte mijn carrière in het advocatenkantoor Huyghe, Ballet, Stad en Van Der Schueren. Na een jaar gewerkt te hebben bij KPMG (Brussel), behaalde ik in dat jaar eveneens mijn Master in de Gespecialiseerde Studies van Internationaal en Europees recht (V.U.B.) om vervolgens mijn specialisaties uit te bouwen met een Master in het Ondernemingsrecht.


Een rijke ervaring en deskundigheid in diverse rechtstakken, tevens als curator en schuldbemiddelaar, werd opgebouwd in het middelgroot Antwerps advocatenkantoor Adelante met een bijzondere interesse in het vennootschapsrecht en ondernemingsrecht, faillissementsrecht, ondernemingen in moeilijkheden, gerechtelijke reorganisaties (vroeger WCO), invorderingen, beslag- en executierecht, ICT-recht, handels- en contractenrecht, consumentenbescherming en verkeersrecht.


Cliënten omschrijven mij als een accurate, vasthoudend en doortastend strategisch advocaat.


Ik ben in staat ingewikkelde vraagstukken snel te analyseren om zo overzichtelijk, duidelijk en to the point te adviseren. Steeds op zoek in uw zaak naar de oplossing waarmee u het meest gebaat bent.


Ik vind het heel belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met mijn cliënten, te weten hoe hun onderneming is opgebouwd met aandacht voor de branche en de bedrijfscultuur. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat een goede en nauwe samenwerking met cliënten leidt tot de beste oplossingen en resultaten. Ik weet door mijn (proces)ervaring waar de juridische problemen zich voordoen en tracht deze dan ook zoveel mogelijk voor te zijn of binnen een juridische procedure te tackelen.


"The only way to do great work is to love what you do."

- Steve Jobs

Annick BOLJAU - Advocaat

Ik ben al meer dan 22 jaar advocaat bij de Antwerpse balie en gepassioneerd door het arbeidsrecht.


Na mijn stage te hebben voltooid bij Schoups advocaten met de heer Daniel Ryckx - raadsheer bij het Arbeidshof te Brussel - als patroon, stapte ik in 2005 in het middelgroot Antwerps advocatenkantoor Adelante. Ik doceerde de cursus "arbeidsongevallen en beroepsziekten" bij Syntra AB en verschillende ontslagdagen bij SD Worx. Sinds 2019 run ik mijn eigen praktijk, gelegen te Merksem. 


Binnen mijn materie houd ik mij voornamelijk bezig met arbeidsrecht, socialezekerheidsrecht, (arbeids)ongevallen en beroepsziekten, sociale inspecties en sociaal strafrecht. Ook zelfstandige samenwerkingsovereenkomsten, zoals handelsagenturen, ambtenaren- en tuchtrecht komen aan bod.


Vanuit mijn hart voor recht behandel ik dossiers voor werkgevers en werknemers. Ik ben een gedreven pleiter, doch ga bemiddelende oplossingen niet uit de weg. De ervaring leert dat (kort) degelijk advies vooraf de meeste problemen countert. Daarbij geen ellenlange teksten in juridisch jargon maar duidelijke taal.

Katusha VERVLOESEM - Advocaat

Ik ben al meer dan 10 jaar advocaat en startte mijn carrière in het middelgroot Antwerps advocatenkantoor Adelante en dit met een bijzondere interesse voor sociaal en sociaalzekerheidsrecht.


Tijdens mijn studies aan de UGent bloeide mijn interesse en passie in het sociaal en sociaalzekerheidsrecht open. Ik behaalde een master in het sociaal en economisch recht en volgde navolgend aan de VUB een specialisatie opleiding Master na Master Social Law.


Tijdens mijn stagejaren bij Inne Saelen als mijn patroon en de daaropvolgende jaren, heb ik de gelegenheid gehad mijn interesse en passie in de praktijk te kunnen omzetten en mij verder te verdiepen in zeer diverse sociaalrechtelijke dossiers.


Daarenboven heb ik de gelegenheid gehad mij ook verder in andere rechtstakken te kunnen verdiepen en heb ik daarbij een bijzondere interesse ontwikkeld voor beslag- en executierecht, gerechtelijke reorganisaties (vroeger WCO), handels- en contractenrecht, invorderingen en verkeersrecht.


Cliënten tijdig en op een correcte wijze te begeleiden en bij te staan, draag ik hoog in het vaandel. Problematieken op een snelle en accurate wijze diepgaand analyseren en cliënten op een duidelijke, begrijpbare en overzichtelijke manier adviseren is een must.


Ik ga ook steeds op zoek naar de meest gepaste oplossing waar de cliënten de beste resultaten mee behaalt, indien mogelijk zonder gerechtelijke procedures, doch is dit soms ook noodzakelijk.


Juridisch inzicht en ervaring stelt mij in staat snel te kunnen vaststellen waar de juridische perikelen en hindernissen zich kunnen voordoen, wat mij toelaat om vaak preventief te kunnen werken om mogelijke toekomstige problemen te vermijden. Uiteraard zullen bepaalde hindernissen een juridische procedure noodzakelijk maken.


Persoonlijk contact met cliënten vind ik daarbij ook zeer belangrijk. Het is immers door goede samenwerking tussen advocaat en cliënt dat de beste uitkomst kan gerealiseerd worden.Martine MOIJSON - Credit Manager

Mijn loopbaan ben ik gestart in 1983 bij KBC (former Kredietbank). Op korte termijn herkende ik mijn sterkte namelijk werken met en voor klanten.  Front line employee, er zijn om klanten bij te staan met woord en daad.  


In 1990 ben ik overgegaan naar FedEx, zij gaven me de kans om de dienst Credit & Collection op te starten in België.  Een heuse uitdaging. FedEx heeft me gedurende 32 jaar de kans gegeven me te ontplooien tot de Credit Manager die ik op dit moment ben. 


Als Credit Manager beheer ik uw debiteuren. Mijn communicatieve vaardigheden, mijn overtuigingskracht, mijn gestructureerde aanpak en analytisch vermogen, zijn de competenties die ik heb om deze job tot een goed eind te brengen.  


Mijn taak is uw facturen/vorderingen zo vlug mogelijk innen, met respect voor de klantenrelatie die werd opgebouwd. 

Strak debiteurenbeheer heeft direct invloed op de cashflow. Hier wil ik samen met u over waken. 
Experts

Advocatenkantoor Saelen, Heist Op den Berg

In samenwerking met advocatenkantoor
Advo Noord